knas logo

KNAS LINE UP fra venstre:

Joakim Steines: Guitar
Jens K. Johansen: Bas
Christian Theilmann Møller: Vokal
Morten Lindgren: Trommer
Jens Daugaard Larsen: Guitar

DET ER KNAS

KNAS er fem modne mænd, som har kendt hinanden på kryds og tværs gennem årene. Bandet har eksisteret i mange år og haft forskellige medlemmer/besætning. Fælles for alle medlemmer er lidenskaben for de gode rocknumre, som var en del af soundtracket til vores ungdom. KNAS blev grundlagt af Jens, Jens og Christian, der kender hinanden siden studietiden og fra ungdommens øvelokaler. 

KNAS BLIVER TIL

De fleste af bandets medlemmer har en historie, der går helt tilbage til vores teenageår. Over årene har KNAS spillet med skiftende medlemmer og under et andet navn. Da bandets tidligere guitarist døde, blev bandet lagt på hylden for en periode. 

Tilbage i Marts 2021 opstod nye tanker. Forsanger Christian, bassist Jens K. og guitarist Jens D. var klar til nye udfordringer. Trommeslager Morten, som har en musikalsk fortid med Jens K. og Jens D. meldte sig på banen og vi tog tråden op igen. 

 

Fire bliver fem

Efter afprøvninger af guitarister til pladsen som anden guitarist, var vi næsten ved at opgive håbet om et klassisk femmands rockband. Men….

Ind kom Joakim fra den jyske vestkyst. Efter et par øvere stod det klart, at han var den helt rigtige.