KNAS

KNAS LINE UP fra venstre:

Joakim Steines: Guitar
Jens K. Johansen: Bas
Christian Theilmann Møller: Vokal
Morten Lindgren: Trommer
Jens Daugaard Larsen: Guitar

DET ER KNAS

KNAS er fem modne mænd, som har kendt hinanden på kryds og tværs gennem årene. Bandet har eksisteret i mange år og haft forskellige medlemmer/besætning. Fælles for alle medlemmer er lidenskaben for de gode rocknumre, som var en del af soundtracket til vores ungdom. KNAS blev grundlagt af Jens, Jens og Christian, der kender hinanden siden studietiden og fra ungdommens øvelokaler. 

KNAS BLIVER TIL

De fleste af bandets medlemmer har en historie, der går helt tilbage til deres teenageår. En tid hvor øvelokalet glødede og ambitionerne var store.  KNAS har genne årene haft skiftende medlemmer og under et andet navn. Da et bandets tidligere guitarister døde i 2018, blev bandet lagt på hylden for en periode. Tilbage i Marts 2021 opstod nye tanker. Forsanger Christian, bassist Jens K. og guitarist Jens D. var klar til nye udfordringer. Efter en lidt svær start kom trommeslager Morten med i bandet. Morten har en musikalsk fortid med Jens K. og Jens D. meldte sig på banen og vi tog tråden op igen.

Efter at have prøvet adskillige guitarister, var håbet om et femte medlem svundet ind. Men heldet vente da vi mindst ventede det. Fra den jyske vestkyst kom Joakim ind og lagde bandet ned. Joakim har også en stor forkærlighed for at alt den rock .

 

VI ER ET SAMMENSPILLET BAND

Med en ny guitarist og et fuldtalligt band, kunne vi komme igang med øveprocessen. Efter nogle måneder i øvelokalet og et godt repertoire kom de første jobs og siden er det kun gået fremad. Vi kan tydelig mærke at musikken har et trofast publikum. Vi ses der ude……